Klenotnické šperky na objednávku v Praze

Proces výroby šperků na objednávku

 

  1. “Snubní prsteny”http://sokolovjewellery.com/category/ringwedding/

    “Zásnubní prsteny”

    http://sokolovjewellery.com/category/ringengagement/

    “Galerie” – práce pro jednotlivé objednávky

    http://sokolovjewellery.com/index.php/ru/galereya

    Informace o podmínkách a cenách obdržíte během následujících dvou pracovních dnů zcela zdarma.

    1. Pokud chcete vyrobit šperky podle vlastní představy budete muset poslat fotografii, kresbu nebo skicu e-mailem na adresu sokolov.spb.ru@gmail.com, nebo odkaz z internetu s obrazem který se Vám líbí. Také to bude dobré, pokud se pokusíte ve svých vlastních slovech uvést myšlenku o šperků svých vlastních snů.
    2. Nejprve provedeme přibližný odhad nákladů a výrobní doby vaší objednávky, která se může lišit v závislosti na změnách provedených v procesu schvalování objednávek a použitých materiálech. Poté Vám tyto informace poskytneme zdarma.

    Pokud jste s naší nabídkou spokojeni, pak:

    1. Dál jde zpracování náčrtu umělcem nebo konstrukce počítačového 3D modelu výrobku s vytvořením renderné vizualizaci.

    Za zpracování grafického 3D modelu nebo náčrtu a za připravený návrh provedete nevratnou zálohu od 1000 do 3500 kč v závislosti na složitosti výroby produktu. Pokud hodnota objednávky přesáhne 10 000 kč, bude zaplacená částka zohledněna v celkové ceně produktu. Za dodatečné konsultacii v při schvalování objednávky neúčtujeme žádné další poplatky.    

 

  1. Náčrtek nebo render produktu vám bude zaslán ke schválení s informacemi o načasování, materiálech, ze kterých se plánuje výroba produktu a ceny.
  2. Pro podrobnou diskusi o vaší objednávce, provedení nezbytných měření se dohodneme na času konzultace v naší kanceláři, která se nachází na adrese:

Praha 1, ul.Haštalská 27

  1. V kanceláři na našem setkání Vám ukážeme příklady našich výrobků a budeme také moci zobrazit příklady modelů navržených pro výrobu z našeho elektronického katalogu, který není prezentován na našich webových stránkách.

Tyto modely jsou neustále aktualizovány, prokazujeme pouze osobně. Prosím, dejte nám vědět předem, které výrobky vás zajímá, aby naše setkání bylo produktivnější.

  1. Uzavíráme smlouvu na výrobu šperků na objednávku, ve které jsou předepsány všechny podmínky (náčrtek budoucího výrobku, použité materiály, velikost, doba výroby, cena).

Začínáme výrobu produktu až po

Vložíte 50% hodnoty produktu v hotovosti (s vydáním potvrzení), s přihlédnutím k již provedenému vkladu na náčrtek nebo k převodu na náš bankovní účet.

Zbývajících 50% zaplatíte po obdržení hotového výrobku v naší kanceláři nebo také předem převodem na náš bankovní účet

Výrobek může být vyroben jak z našeho materiálu, tak i z vašeho zlata. To pomůže snížit cenu hotového výrobku

Vaše drahokamy jsou přijímány do práce (aby se předešlo zbytečným neshodám), pouze pokud existují gemologické certifikáty potvrzující jejich vlastnosti. Také na místě, můžeme, bez odstranění diamantů z vašich vlastních šperků ověřit jejich pravost pomocí speciálního testeru, a také vypočítat jejich přibližnou hmotnost.

  1. Ke konci dokončení výroby jste budete informováni o přesném datu dostupnosti produktu.
  2. Po dokončení výroby výrobku, dostanete potvrzení o připravenosti Vašeho produktu se specifikací hotového výrobku (hmotnost a jemnost použitého kovu, počet a vlastnosti vložek), stejně jako obraz vašeho produktu emailem nebo na WhatsApp.
  3. Konečné zaplacení provedete před odevzdáním produktu.
  4. Získejte hotový výrobek v naší kanceláři.

 

Další konzultací týkající se výroby šperků můžete získat prostřednictvím:

Telefon nebo WhatsApp: +420775123480

E-mail: sokolov.spb.ru@gmail.com

Platba a termíny

Termíny výroby

Od 15 do 45 dnů (lhůta může být prodloužena pro nejsložitější produkty)

Platba v Praze:

Přihlaste se prosím na schůzku v naší kanceláři  tel. +420 775123480

Přijďte ve stanovený čas na adrese – Praha 1, ul. Haštalská 27, projednat všechny nuance vaší objednávky.

Všechny výrobky od Alexey Sokolov Jewellery se vyznačují vynikající chutí a dokonalým zpracováním nejmenších detailů.

Oni budou těšit Vás a Vašich blízkých dlouhou dobu. Každý vyrobený nami výrobek se stane vaším rodinným klenotem s vlastní malou historií pro mnoha let.

Z tohoto důvodu jsou takové věci oceňovány mnohem vyšší než ty, které se vyrábějí ve velkých edicích. V každém produktu který my vytvořili zůstane navždy kus mistrovy duše.